Bouwbegeleiding

In mijn functie als lid van centrale directie was ik verantwoordelijk voor de huisvestingsaanvragen, begeleiding en eindverantwoordelijkheid van renovatie en nieuwbouw van een school in Schiedam. Tevens van een school in Rotterdam-Overschie.
In 2009 en 2010 betrokken geweest bij nieuwbouw van een MFA in Yerseke.

Vanuit het oogpunt wat een schoolgebouw nodig heeft voor de kinderen, team, ouders en andere betrokken instantie gekeken wat optimale leeromgeving zou zijn.

Duurzaamheid van de gebouwen is momenteel een hot item binnen het onderwijs. Het is dan ook van groot belang om hierbij de juiste keuzes te maken. Er hoeft dan niet alleen aan nieuwbouw gedacht te worden, maar ook aan renovatie van bestaande gebouwen. Ik werk hierbij samen met diverse (bouw)bedrijven die hun sporen reeds hebben verdiend binnen het onderwijs.

In dit kader heb ik ook een renovatie begeleid van een basisschool die huisvesting kreeg in een VOgebouw. Dit VOgebouw is een POgebouw geworden met een interne BSO.

Nieuwbouw hoeft dus zeker niet altijd de enige en beste optie te zijn. Er zijn vele mogelijkheden en er liggen ook vele kansen. Ik ben graag bereid u hierin te adviseren en te begeleiden. Ook hier staat voor mij wel weer het kind centraal. Hoe kan ik hen de beste leeromgeving bieden!!

Thanks for sending your message! We will get back to you shortly.

There was a problem sending your message. Please try again.

Please complete all the fields in the form before sending.

Wilt u mij mailen?

Mijn contactgegevens

  • Sophiapromenade 98, H.I.A
  • 06 517 652 32
  • hvs@vanschanke.nl

Copyright 2019, EVS Productions