Hans van Schanke

Wie is van Schanke Facility & Interim Management?

Van Schanke Facility & Interim Management is in 2007 opgericht door Hans van Schanke.

Ik ben ook de enige eigenaar binnen dit bedrijf. Ik heb het opgericht met als doel om mijn visie over en binnen het onderwijs middels een eigen bedrijf verder vorm te gaan geven. In eerste instantie wilde ik me richten op interim management op basisscholen. Verder op het coachen en begeleiden van ( nieuwe) directieleden en tot slot bouwbegeleiding bij renovatie en nieuwbouw van scholen.

Ik ben getrouwd met Joke van Schanke-Bijvank en heb 3 kinderen. Op 3 juni 1963 ben ik in Rotterdam geboren. Momenteel echter woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht.

 1. adviseur/interim-directeur

  2008-Heden

 2. lid centrale directeur

  2002-2008

 3. directeur basisschool

  2000-2002

 4. adjunct-directeur basisschool

  1996-2000

 5. leerkracht diverse basisscholen

  1985-1996

Persoonlijke Kwaliteiten

Een belangrijke eigenschap die mij wordt toegedicht is dat ik doe wat ik zeg. Wanneer ik ergens aan begin ga ik er volledig voor en probeer daarbij mijn enthousiasme over te brengen op de mensen met wie ik werk.

Als blijkt welke problemen aangepakt dienen te worden, wil ik deze graag oplossingsgericht benaderen. Daarbij maak ik gebruik van de krachten die binnen het team aanwezig zijn. Ik doe het niet alleen, maar we doen het met elkaar.

In dit proces schroom ik niet beslissingen te nemen, waar niet iedereen het mee eens is, maar wel altijd de organisatie en de mensen ten goede zullen komen.

Voorts ben ik gewend om verantwoordelijk te zijn en die verantwoordelijkheid ook goed uit te kunnen leggen aan ouders, leerlingen, personeel en opdrachtgevers.

Afgelopen jaren ook veel bezig geweest met begeleiding renovatie en nieuwbouw van scholen. Verder veel ervaring in facilitaire zaken en dan met name aanbestedingstrajecten.

Bij al mijn werkzaamheden blijft het kind voor mij altijd centraal staan. Zij blijven voor mij toch de drijfveer.

Thanks for sending your message! We will get back to you shortly.

There was a problem sending your message. Please try again.

Please complete all the fields in the form before sending.

Wilt u mij mailen?

Mijn contactgegevens

 • Sophiapromenade 98, H.I.A
 • 06 517 652 32
 • hvs@vanschanke.nl

Copyright 2019, EVS Productions